Aktiviteter

AKTIVITETER 2018
Vores aktiviteter er for campister og daggæster.
Dagsgæstepris; 15 kr. pr. person, prisen giver adgang til legepladsen, hoppepuden, servicebygningen og aktiviteter på pladsen. (nogle aktiviteter er med betaling).
Sæson 2018 byder på:
SNITTEVÆRKSTED
Vi skal lave seje ting af naturmaterialer. Vi snitter smøreknive, skeer, køkkenrulleholder og hvad fantasien finder på. Der kan laves flotte skilte til dit værelset med brænder. Glæd Jer. Aktiviteten er gratis. Der kan købes varme og kolde drikkevarer.
KREATIV VÆRKSTED
I vores værksted kan I lave en mulepose, bordskårner, armbånd, nøgleringe, keyhanger og et hav af perleting. Vi knytter flotte armbånd med og uden perler. Der betales for materialerne. Der kan købes varme og kolde drikkevarer.

 
BØRNEBANKO
Vores bankoplader er med figurer, så alle børn kan være med. Der kan vindes legetøj, slik, billetter til poolen, slush-ice, popcorn og baconsnack. 5 kr. pr. plade. Der kan købes varme og kolde drikkevarer.
SKATTEJAGT
Vores skattejagter er for hele familien, der skal regnes, staves og gættes. Hver skattejagt har sit tema. Der er bl.a pirat- og cowboytema. Præmier til alle. Aktiviteten er gratis.

 
MAD OVER BÅL
Vi laver: - Havregrynskage - Rugbrød med et spejlæg i - Marchmallowsburger af Mariekiks, marchmallows og nutella – Popcorn - Snobrød med marmelade – Brødpandekager. Aktiviteten er gratis. Der kan købes varme og kolde drikkevarer.
RIDDERDAG
Lav dit helt eget seje ridderskjold og sværd. Vi bygger, maler, limer og samler med træ, pap og skum. Vi har flotte motiver til skjoldet og en palette af farver til skjoldet og sværdet. 25 kr. for et sæt (skjold og sværd). Der kan købes varme og kolde drikkevarer.

 
AFTEN GÅTUR MED LEJRCHEFEN
For alle aldre. Vi går minimum 3 km. Vi planlægger en ruten når vi mødes.